Effectief leidinggeven

Je bent leidinggevende en loopt bij het aansturen van je medewerkers steeds tegen dezelfde dingen aan. Ligt het aan de medewerkers of is het iets wat jij doet waardoor je niet het gewenste resultaat bereikt? Het kan ook zijn dat je als MT-lid niet goed uit de verf komt. In vergaderingen vind je het moeilijk om te zeggen wat je wilt zeggen of als je je zienswijze verkondigt, heb je het gevoel dat er niet echt geluisterd wordt. Je leidinggevende geeft je regelmatig dezelfde feedback en je vindt het lastig om dit op te pakken. Allemaal dingen waar je als leidinggevende mee te maken kunt krijgen. Je wilt je ontwikkelen op deze gebieden maar hebt een spiegel, klankbord, sparringpartner nodig die je helpt bij deze ontwikkeling.

Leren leidinggeven

Je gaat binnenkort een leidinggevende positie bekleden. Mooi dat je deze stap gaat maken maar er zijn wat punten waar je denkt tegenaan te gaan lopen. Je hebt behoefte aan een coach die je kan helpen bij je professionele ontwikkeling.

Mijn eigen ervaring

Ik heb zelf diverse managementposities bekleed. Ook ik ben aangelopen tegen de problemen waar je als manager tegen aan kunt lopen. Met mijn bedrijfskundige achtergrond en mijn ervaring als leidinggevende kan ik je begeleiden en coachen.