Tegenslag

Iedereen krijgt in het leven te maken met tegenslag. Allerlei factoren kunnen hier toe leiden. Een scheiding, stress of verlies van een dierbare. Zit je niet lekker in je vel op het werk, of wordt het gewoon allemaal even te veel? Het kan ons allemaal overkomen, maar hoe gaan we om met dit soort situaties? Ieder mens is anders, en gaat ook anders met een situatie om. Ook iedereen reageert anders op grote veranderingen in het leven. Om hulp vragen is dan ook vaak de grootste stap.

Verwijzing

Heeft u een verwijzing ontvangen van uw huisarts gekregen voor een bezoek aan een psycholoog? Of bent u zelf op zoek naar een psycholoog of therapeut in de omgeving van Helmond? Inflo kan helpen bij veel psychische klachten en problemen.

Oplossing

Vaak lossen problemen zich zelf weer op door hulp van familie of vrienden. Maar soms is het probleem te zwaar om er zonder psychotherapie uit te komen. Inflo in Helmond bied meer dan wat alleen een psycholoog te bieden heeft. In mijn praktijk in Helmond behandelen we vaak patiënten die de doorverwijzing hebben gekregen naar een psycholoog.

Tevens kan het zijn dat mensen zelf op zoek gaan naar een psycholoog in Helmond. Inflo geeft aandacht en zoekt naar oplossingen voor de problemen die je hebt. Dat kan hulp zijn bij het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen, maar ook bij het coachen van loopbaanvraagstukken. We kunnen dit begeleiden door allerlei vormen van therapie of coaching zoals o.a. psychotherapie, relatietherapie, bedrijfspsychologie of EMDR.

Inflo in Helmond zorgt ervoor dat je je weer snel beter gaat voelen en sterker in het leven gaat staan.

U kunt bij ons terecht voor: relatietherapie, EMDR, stress, burn-out, rouwverwerking, psychotherapie, hypnotherapie, training en bedrijfspsychologie.

Weten of een psycholoog iets voor je kan betekenen? Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak. Inflo in Helmond heeft geen lange wachttijden, en ’s avonds kunt u ook terecht voor een afspraak.