Niet één relatie is perfect, in iedere relatie komen wel eens problemen voor. Vaak worden deze relatieproblemen weer opgelost door er bijvoorbeeld samen eens goed over te praten. Heb jij het gevoel dat dit bij jou niet het geval is en dat je op deze manier niet de rest van je leven verder wilt? Dan is het tijd dat er iets gaat veranderen. Patricia Aarts, relatietherapie Helmond, is de relatietherapeut om je relatieproblemen op te lossen.

Relatietherapie

In relatietherapie gaan we kijken naar je problemen, waar jullie nu staan en waar jullie naar toe willen. In dit proces leer je meer begrip voor elkaar te krijgen, anders te communiceren, elkaar weer te vinden en opnieuw de verbinding met elkaar aan te gaan. Dit wordt gedaan door middel van duo-sessies. Hiernaast wordt er ook gewerkt met individuele sessies. Ik werk onder andere met de EFT methode van Sue Johnson en mijn integratieve benadering.

Voor Helmond en omgeving

Naast relatietherapie Helmond help ik je bij meerdere problemen en klachten. Mijn doel is om uiteindelijk het beste uit ieder mens te halen. Ik help je zo snel mogelijk en hanteer geen wachtlijsten, ook ’s avonds ben ik beschikbaar voor een afspraak. Hoewel mijn praktijk gevestigd is in Helmond, is iedereen welkom uit de regio Helmond. Zo zijn cliënten uit Deurne, Eindhoven, Gemert, Beek & Donk, Bakel, Aarle-Rixtel, Lieshout, Asten en Someren met een voldaan gevoel naar huis teruggekeerd.